Oldal kiválasztása

Demján Sándor korábbi marketingvezetője lett az Ökumenikus Egyház jószolgálati nagykövete. Walch Ottó képviseli 2023 januárjától az Ökumenikus Egyház programjait a vállalatok és a sajtó felé. A marketing szakember korábban a Demján Sándor által irányított Skála, majd a TriGránit Cégcsoporthoz tartozó Pólus Center, később pedig a WestEnd City Center marketing igazgatójaként dolgozott.

„Minden esetben szeretettel és befogadóan álltam az egyházak kérései felé több, mint negyvenéves szakmai tevékenységem során. Ösztönösen és tiszta szívvel hoztam korábban is olyan döntéseket, amely támogatást, megjelenési lehetőséget és együttműködést jelentett az egyházak és köztem, valamint az általam képviselt cégek között” – mondta el Walch Ottó.

Walch Ottó a Demján Sándor által alapított jószolgálati programok során szerzett tapasztalatát 2023-tól az Ökumenikus Egyház nagyköveteként kamatoztatja.

„Az Ökumenikus Egyház küldetése, hogy mindehova elvigye a hit megélésnek lehetőségét, és ehhez olyan partnerek kellenek, akik képesek az emberek szívéhez és a vállalatok vezetőihez egyaránt szólni. A mélyszegénységben élő gyerekek felemelése, a családok támogatása, a gyászfeldolgozás olyan területek, amelyek kellő érzékenységet és ugyanakkor agilitást is igényelnek. E kettő ideális kombinációját találtuk meg Ottóban” – tette hozzá Tóth Mihály az Ökumenikus Egyház vezető lelkésze.

Fotók: https://keresztenyegyhaz.hu/walch-otto-az-okumenikus-egyhaz-nagykovete/