Oldal kiválasztása

Az OTS Sajtószolgálat közvetlen kapcsolatban áll az országos és megyei, valamint a határon túli magyar nyelvű napi- és hetilapok; az országos, valamint regionális és helyi rádiók ;a közszolgálati televíziók és rádió, valamint valamennyi magyarországi internetes tartalom-szolgáltatóval. Ezek mellett számos nagyvállalathoz is eljutnak.

Célzott kommunikáció

Az Ön OTS-közleménye közvetlenül a magyar média szerkesztőségi rendszereibe kerül be, és így egyidejűleg többezer újságírót és kommunikációs szakembert ér el. Igény esetén a közlemény a nemzetközi hírügynökségi hálózaton keresztül azonnal eljut a külföldi sajtóhoz is. Megbízhatóan, gyorsan, előnyös áron. Ezt kínálja az OTS Sajtószolgálat.

Sajtóképes közlemények

Közlemény varázslónk segítségével könnyedén megfogalmazhatja, megszerkesztheti a közleményét olyan formában, hogy az azonnal “sajtóképes” legyen. Ha gyakorlottan ír ilyet, akkor azt is megteheti. A kész közleményt változtatás nélkül, egyidejűleg továbbítjuk a sajtószolgálat rendszerében. A szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.

Tervezhető jelenlét

Ha Ön egy vállalat vagy szervezet marketing- és PR tevékenységéért vagy kommunikációjáért felelős, és feladatai közé tartozik, hogy sajtóértekezletet szervezzen, közzétegye a vállalat eredményeit, bemutasson egy új terméket, ismertessen egy döntést vagy eseményt, akkor ehhez hatékony kommunikációs eszközre van szüksége – ez az OTS Sajtószolgálat.

Növekedés

Minél többször kommunikál a sajtóval, és közöl velük hasznos információkat, közérdekű adatokat, annál inkább alakul ki az Ön által képviselt vállalatról a “hírforrás” imázs. Ezáltal felértékelődnek a közleményei, és kialakul egy állandó és jól kezelhető kapcsolata a sajtóval. Rövid időn belül már kifejezetten keresni fogják a szakújságírók a témában.

Magas elérés

Az Ön szövege közvetlenül a szerkesztőségekhez kerül, egyidejűleg elérhetők a megcélzott magyar és/vagy más országbeli tömegtájékoztatási eszközök, a világ bármely országában elérhetővé válik a média a nemzetközi OTS-hálózaton keresztül. Megjelenik a Google News rendszerében is.